Suppen bij HKV

Volledig meesurfend op de internationale trend in de kanowereld, heeft HKV Haarlem een veelzijdige groep met Stand up paddlers, ofwel suppers. Deze groep is zowel actief op vlak- en openwater als op zee. Veel van onze leden zijn suppers van het eerste uur en hebben een zeer rijke kennis van de sport in al zijn facetten!

Lidmaatschap

De HKV Haarlem biedt de mogelijkheid voor boardstalling maar heeft ook twee clubboards beschikbaar voor leden zonder eigen materiaal. De vereniging is geen supschool en biedt geen verhuur. Wie gebruik wil maken van het clubmateriaal dient lid te zijn en moet de vaardigheid van het suppen bezitten. Dit kan eenvoudig aangetoond worden tijdens een gezamenlijke tochtje vanaf de HKV met een van de ervaren leden.

Attentie!
Alle plekken in de SUP- loods waren bezet, daarom hebben we een extra zeecontainer laten plaatsen.  Helaas zijn daarin ook bijna geen plaatsen meer beschikbaar. Als je lid wilt worden, kun je een mailtje sturen naar info@hkvhaarlem.nl .

Van beginnende beoefenaars wordt verwacht dat ze eerst kennis en vaardigheid opdoen door les te nemen. Dit kan via gecertificeerde leden binnen de vereniging maar natuurlijk ook extern.

Geoefende peddelaars kunnen aansluiten bij de wekelijkse race trainingen. Hier staat tactiek en conditie centraal. In de zomermaanden vindt deze plaats op de woensdagavond. In de winter op zondagmorgen.

Lidmaatschapkosten met board stalling:
€ 99,- per jaar.

Lidmaatschapkosten met gebruik van verenigingsmateriaal:
€ 120,- per jaar.

Een volledig overzicht van de contributie en de jaarkorting wanneer je voor 1 maart 2023 betaalt, vind je in OVERZICHT CONTRIBUTIE 2023.

Suppen

Sup agenda

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste HKV nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.