Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sluitingstocht Sloterplas

zondag 11 oktober 2020

Op 11 oktober vindt de Sluitingstocht plaats. We gaan naar Amsterdam Nieuw-West met als klotsend hart de Sloterplas. Nieuw-West heeft een heel divers en fijnmazig waternetwerk, ideaal om te kanoën. We varen over de historische waterranden of langs recente toevoegingen. Door stedelijk, park- of landelijk gebied. Over weidse meren, met de Noordoever van de Sloterplas als toekomstig gemeentelijk monument. Of varend door de beslotenheid van de Amsterdamse Biesbosch op weg naar waterspeelplaats De Natureluur. Je peddelt vanuit middeleeuws veenweidegebied zo het proefontwerp voor de Noord-Oostpolder in bij de Tuinen van West-kanoroute. Bron: https://www.nicenieuwwest.nl/kanoparadijs/

In zo’n gevarieerd gebied, zijn we het beste af met lokale gidsen; we zijn die dag te gast bij de Kanovereniging Sloterplas, Christoffel Plantijngracht 1, 1065 DA Amsterdam. De route zal 15 tot 18 km bedragen.

We verzamelen zondag 11 oktober om 9.00 uur bij HKV om de boten op te laden en zullen dan omstreeks 10.00 uur bij KV Sloterplas zijn.

Geef je voor vrijdag 9 oktober op met een mailtje naar irenevanderzwan@gmail.com met aantal personen/ boten, eigen vervoer ja/nee en vrije plekken.

Gegevens

Datum:
zondag 11 oktober 2020
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
zondag 11 oktober 2020
Evenement Categorie: