Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje West Friesland, gewijzigd in rondje Reinaldapark vanuit de HKV 14 km

zaterdag 14 mei 2022 | 10:00 - 14:00

Organisator: Miranda van Iersel, gewijzigd in Erik Oosterbaan

Aanstaande zaterdag 14 mei was een tocht gepland naar West Friesland, Maar Miranda voelt zich momenteel goed genoeg om dit te organiseren. Daarom blijven we deze zaterdag dicht bij huis voor een tochtje van ca. 14 km door of over het spinnentunneltje en het Reinaldapark. Dit rondje wordt niet veel gevaren, maar is eigenlijk best wel leuk.

Vanuit de HKV gaan we naar rechts en weer naar rechts door de zomervaart, Bij de prins Bernhardlaan kunnen we door het spinnentunneltje of dragen we kajaks over. We varen door het Reinaldapark (ook hier een makkelijke overdraging door slepen door het gras en dan kom je weer in de ringvaart. Sommigen zullen onder het bruggetje door kunnen varen (betsteen uitdaging), anderen zullen weer via het steigertje instappen. De ringvaart loopt langs de molenplas, Best een goede pauzeplek, het kan ook iets eerder en daarna gaan we bij het Cruquiusgemaal bij het Spaarne weer rechtsaf en komen we weer aan bij de HKV.

We maken er een lazy dagje van. Vertrek van de HKV om 10.00 uur. Ik schat dat we, afhankelijk van de lengte van de pauze, weer terug bij de HKV zijn om 14.00 uur.

Geef op via onderstaande lou lou-link of je mee wilt varen. Geef bij je naam zowel voor- als achternaam op.

http://loulouapp.com/pollMain.php?tag=1533547xmc0teea8s52pr19n

Gegevens

Datum:
zaterdag 14 mei 2022
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

HKV
Nederland + Google Maps

Gegevens

Datum:
zaterdag 14 mei 2022
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

HKV
Nederland + Google Maps