Weer varen vanaf HKV


Goed nieuws, supergoed nieuws: ook bij HKV een versoepeling van de lockdown. Op maandag 11 mei om 14.00 uur gaat het slot van het hek. Alle leden hebben weer toegang tot het terrein en kunnen hun boot of board gebruiken. Kom echter niet allemaal tegelijk, en houd je aan de volgende regels gebaseerd op de voorschriften van de overheid/RIVM.

  • Blijf alert op verspreiding van het virus, houd 1,5 meter afstand van elkaar, was regelmatig je handen en blijf thuis wanneer je verkouden bent of koorts hebt.
  • Kleedkamers, douches, toiletten en kantine blijven gesloten, je mag alleen in een loods om een boot, board (en peddel/zwemvest) te pakken. Kleed je dus thuis om.
  • Was je handen met desinfecterende zeep voordat je de loods betreedt en weer als je weggaat. Hetzelfde geldt voor de spullen die je gebruikt.
  • Er mogen maximaal drie personen tegelijk in een loods, overige leden wachten buiten en vormen een rij, ook hier 1,5 meter afstand houden.
  • Ga niet lekker bijkletsen in de loods, maar doe dat buiten op het water in de kano of op board op 1,5 meter afstand. Zo geef je anderen de kans om ook te varen. Wachten op elkaar kan wat verder op het water.
  • Ga na het varen naar huis en blijf niet te lang hangen om te praten.

Een pompje met desinfecterende zeep met alcohol zal op de club neergezet worden. Dat vervliegt en hoeft niet te drogen. Papier is niet nodig.

Het bestuur wenst alle leden veel vaarplezier!
Heb je nog vragen, mail dan naar info@hkvhaarlem.nl